COBUS. EEN MARKETINGCOMMUNICATIE-ADVISEUR MET DE FOCUS OP FUNCTIONEEL DESIGN

Mijn doel: MKB’ers nóg beter maken. Dit doe ik door hen te helpen met alles op het gebied van marketing en communicatie. Denk hierbij aan praktische elementen als websites, drukwerk, fotografie en film, maar ook aan marketingplannen en -campagnes.

WEBSITES

Sinds 2010 ben ik actief met het bouwen van websites. Het begon met een website van het schoolmagazine en het zijn er nu al tientallen meer geworden. Voor wat voorbeelden, kijk in mijn portfolio

FILM & FOTOGRAFIE

Al ruim negen jaar fotografeer en film ik hobbymatig. Sinds een paar jaar zet ik dit ook zakelijk in, wat erg leuk is om te doen. Benieuwd naar mijn foto’s? Ik heb wat voorbeelden op een rijtje gezet

DRUKWERK

Ook al leven wij in een digitaal tijdperk, drukwerk is nog steeds actueel. Daarnaast is het geweldig om te maken en als resultaat vast te houden. Zie een greep uit mijn gemaakte werk in mijn portfolio.

Mijn klanten zijn onder andere:

Benjamins Tuinen
Bidfood
Buijs
Chocolaterie Sharon
Deli XL
Deltasense
FNV
’T Fonteintje
FoodReporter
GlobalFair
Isoleerwel.nl
Joost van Hengel Makelaars
Meer Parket
MVO-Nederland
Rabobank
RvR Betonpompverhuur
Tekenservice Hoogerwaard
Truckservice Plus
Van Herk Hoveniers
VasteJob
Vereniging van Keurslagers
Willem Nederend Verhuur

 

WhatsApp chat WhatsApp mij direct!